Allotjament per professors i investigadors a la universitat

Viure en una residència universitària és una de les millors experiències que pot tenir un estudiant. De fet, molta gent diu que la època a la universitat és una de les millors etapes de la vida i per aquest motiu cal aprofitar-la al màxim.

rus_2_habitacions-duplex-residencia-sarria

Tenim tendència a pensar que a les residències d’estudiants només trobem alumen de les universitats però la realitat és que de la mateixa forma que un alumne que canvia de ciutat per estudiar necessita un lloc on allotjar-se; hi ha altres perfils universitaris que també ho necessiten.

Estem parlant de professors i investigadors, estudiants de màsters i postgraus. Els motius per viure en una residència són exactament els mateixos que pot tenir un estudiant, però les necessitats que tenen aquests perfils van més enllà de les que poden tenir els alumnes de grau.

És per això que algunes residències a Barcelona ofereixen instal·lacions exclusives per aquest perfil sènior universitari j que es tracta d’una ciutat d’acollida, que cada any rep milers d’estudiants, professors internacionals i investigadors. És el cas de la Residència Universitària Sarrià.

Aquesta residència disposa d’un conjunt d’instal·lacions exclusives destinades a resoldre les necessitats d’aquest personal. L’exemple més clar el trobem en les habitacions dúplex de la Residència Sarrià. Són habitacions superiors amb més comoditats que les habitacions normal ja que s’entén que aquests perfils necessiten un espai de recolliment més adequat per fer la seva feina.

No obstant, a més d’això, també disposen d’altres instal·lacions complementàries com sales d’estudi i de treball exclusives per professors, investigadors i estudiants de màster.

A més, es tracta d’instal·lacions separades de les que s’ofereixen a la resta de residents per tal d’afavorir el silenci i d’aquesta forma facilitar la seva feina. Així s’aconsegueix un espai únic i exclusiu per aquestes persones de perfil més professional que necessiten un lloc on allotjar-se mentre realitzen les seves tasques a la universitat.

Deja una respuesta